Hexagon Klinker Kunashir 23X26,6

128.00 66.00

I lager

0.504 m² Per förpackning €33/Förpackning Antal per förpackning 11
Ange önskad yta m² Räkna med 10% spill Totalyta Totalt pris
  • Frostsäker
  • Utomhus
  • Inomhus
  • Rak Kant
  • Tål Golvvärme
  • Golv
  • Vägg
  • Tjocklek 9

Hexagon Klinker Kunashir är en vackert mönstrad, hexagon granitkeramik i milda färger från serien Rift framtagen av den berömda spanska kakelproducenten Vives.

Denna klinker med blomstermotiv mäter 230×266 mm.
Formen är inspirerad av de enorma basaltkolonnerna som bland annat kan ses på Irland och ger verkligen en känsla av storhet och djupt rotad kultur. Hexagon Klinker Kunashir har ett vackert, blomstrande mönster som är mycket inbjudande och det ger ett levande och autentiskt intryck.
Kunashir passar i kök eller bad, men även på både väggar och golv i andra miljöer.  Detta fantastiska mönster och den betongliknande ytan gör att den kan användas lika bra i hallen som i vardagsrummet eller i offentliga miljöer.

Varje förpackning innehåller plattor i olika färgsättning. Sammansättningen av färger ger ett harmoniskt och elegant utseende!

 

Lagervara: Levereras normalt inom 2-3 vardagar.

Beskrivning

Hexagon Klinker Kunashir är en vackert mönstrad, hexagon granitkeramik i milda färger från serien Rift framtagen av den berömda spanska kakelproducenten Vives. Denna klinker med blomstermotiv mäter 230×266 mm. Formen är inspirerad av de enorma basaltkolonnerna som bland annat kan ses på Irland och ger verkligen en känsla av storhet och djupt rotad kultur. Kunashir har ett vackert, blomstrande mönster som är mycket inbjudande och det ger ett levande och autentiskt intryck. Hexagon Klinker Kunashir passar i kök eller bad, men även på både väggar och golv i andra miljöer.  Detta fantastiska mönster och den betongliknande ytan gör att den kan användas lika bra i hallen som i vardagsrummet eller i offentliga miljöer. Varje förpackning innehåller plattor i olika färgsättning. Sammansättningen av färger ger ett harmoniskt och elegant utseende!

Mer information

Vikt 10 kg
farg

storlek

tjocklek

yta

lampar-sig-till

anvandningsomrade

kant

tal-golvvarme

antal-per-forpackning

frostsaker

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Hexagon Klinker Kunashir 23X26,6”