Klinker Hexagon Igneus 23X26,6

82.00

I lager

0.504 m² Per förpackning €41/Förpackning Antal per förpackning 11
Ange önskad yta m² Räkna med 10% spill Totalyta Totalt pris
  • Frostsäker
  • Utomhus
  • Inomhus
  • Rak Kant
  • Tål Golvvärme
  • Golv
  • Vägg
  • Tjocklek 9

Klinker Hexagon Igneus är en sex-kantig klinker i grått med blandade etniska mönster från spanska Vives.

Den är en del av serien Rift från den berömda spanska kakelproducenten. Denna granitkeramik är hexagon formad med måtten 23×26,6 cm.
Formen är inspirerad av de enorma basaltkolonnerna som bland annat kan ses på Irland och ger verkligen en känsla av storhet och djupt rotad kultur. Igneus har ett etniskt mönster som är mycket inbjudande och det ger ett levande och autentiskt intryck.
Klinker Hexagon Igneus passar i kök eller bad men även på både väggar och golv i andra miljöer. Detta fantastiska mönster och den betongliknande ytan gör att den kan användas lika bra i hallen som i vardagsrummet eller i offentliga miljöer.

Beställningsvara: Levereras normalt inom 10-15 vardagar.

Beskrivning

Klinker Hexagon Igneus är en sex-kantig klinker i grått med blandade etniska mönster från spanska Vives. Den är en del av serien Rift från den berömda spanska kakelproducenten. Denna granitkeramik är hexagon formad med måtten 23×266 mm. Formen är inspirerad av de enorma basaltkolonnerna som bland annat kan ses på Irland och ger verkligen en känsla av storhet och djupt rotad kultur. Igneus har ett etniskt mönster som är mycket inbjudande och det ger ett levande och autentiskt intryck. Klinker Hexagon Igneus passar i kök eller bad men även på både väggar och golv i andra miljöer. Detta fantastiska mönster och den betongliknande ytan gör att den kan användas lika bra i hallen som i vardagsrummet eller i offentliga miljöer.  

Mer information

Vikt 10 kg
farg

,

storlek

tjocklek

yta

lampar-sig-till

anvandningsomrade

kant

tal-golvvarme

antal-per-forpackning

frostsaker

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Klinker Hexagon Igneus 23X26,6”